3D kevytpigmentointi

3D kulmakarvatekniikka on uusi meikkaustekniikka, jolla saa halutun luonnollisen ja tyylikkään ilmeen kulmiin. Sen ansiosta ulkonäkö on huoliteltu vuorokauden jokaisena hetkenä.
3D- kulmakarvatekniikassa kulmat piirretään kasvoihin ns. karva kerrallaan, Esimerkiksi 14 rinnakkaista pientä neulaa mahdollistavat luonnollisten kulmakarvojen aikaansaamisen. Tämä tarkka, erittäin hellä ja hienovarainen tekniikka ei lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikka.
3D- kestopigmentointi tehdään vain ihon pintaan ja siksi se onkin paljon kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä. Väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan värin mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät realistisilta. 3D -menetelmällä väritetään ihon ylimpiä kerroksia, joissa väri pysyy n. 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin iho pitää väriä. Värit ovat kehitetty erityisesti kulmakarvoja varten, eivätkä ne sisällä raskasmetalleja.
Omia kulmakarvoja ei höylätä kokonaan pois, vaan omat kulmat jäävät paikoilleen, mutta mikäli omia kulmakarvoja ei ole ollenkaan, sekään ei ole este käsittelylle (esim. Alopecia).
Työvaiheita:

1. Suunnittelu.

Ennen varsinaista kestopigmentointia muodot ja sävyt käydään läpi asiakkaan kanssa. Kestopigmentointi tehdään pysyvällä värillä iholle vasta kun asiakas on hyväksynyt suunnitelman. Myös käsittelyn aikana asiakkaalle näytetään tulosta peilistä, jotta ihan sokkona ei tarvitse olla.

2. Pigmentointi

Käsikappaleen (esimerkiksi)14 pientä neulaa mahdollistavat luonnollisen lopputuloksen, jokainen karva piirretään kasvoihin 3D- karva kerrallaan. Kipua ei tunnu, sillä käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusainetta yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi kuitenkin nipistellä ja kutittaa aivan yksilöstä riippuen.
Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin mitä lopputulos todellisuudessa näyttää. Väri vaalenee n. 40-50% noin viikon aikana.
Käsittely tehdään yleensä aina kahdesti pysyvämmän lopputuloksen saamiseksi. Toinen käsittelykerta tehdään 6-8 viikon päästä ensimmäisestä käsittelystä ja se kuuluu kestopigmentoinnin kokonaishintaan.
Kestopigmentointiin kuluu aikaa noin 1,5-2 tuntia suunnitteluineen ja toteutuksineen. Mahdollinen punoitus laskee pian käsittelyn jälkeen.

Suunnitelmasta toteutukseen.


Käsittely ei sovi:

-raskaana oleville
-diabeetikoille
-verenohennuslääkkeitä syöville

Käsittelyn esteitä ovat myös:

-verenvuototauti
-ihosairaudet
-Roacuttan tai muu vahva aknelääkitys
-aktiivinen herpes
-ihottuma
-haavat, jotka eivät ole vielä parantuneet
-kuukautiset (kuukautisten aikana saattaa tuntua enemmän kipua)

tk-3d-2

kulmis1