EXUVIANCE

 


Helppo ja toimiva tapa saavuttaa terve ja kaunis iho.

 

Ryppyjä saamme kaikki ennemmin
tai myöhemmin. Exuviance käyttämällä
PALJON MYÖHEMMIN
 Yritystoiminta Exuviance
Yritystoiminta ExuviancePrickar

Exuviance on lääketieteellinen ja dermatologinen yritys, joka tutkii ja kehittää uusia tuotteita ihonhoidon parantamiseksi. Juuri Exuviance keksi alfahydroksihappoa (Alpha Hydroxy Acid – AHA) hyväksikäyttävän tekniikan. Yrityksen omistavat maailmankuulut professorit tri Eugene Van Scott ja tri Ruey Yu. Heidän tuotteillaan on yli 100 maailmanlaajuista patenttia. Useat kosmetiikkayritykset, kuten esim. L’Oréal, Avon, Estée Lauder, Elizabeth Arden, Md-formulation ja Murad, ”vuokraavat” yrityksen patentteja. Nyt Exuviance tuo markkinoille aivan uuden sukupolven AHA:ta käyttämällä ainutlaatuista polyhydroksihappoa (Poly Hydroxy Acid – PHA), joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. PHA on ihollesi kehitetty mullistava keksintö, jota on ainoastaan Exuviance-tuotteissa.

 Exuviance vaikuttaa tehokkaasti

Exuviance vaikuttaa tehokkaasti

Prickar

Koska Exuviance on lääketieteellinen yritys, kyseessä eivät ole mitkään ”ihmekonstit”. Kaikki on tieteellisesti kehitettyä ja todettua, turvallista ja tehokasta. Tuloksien takana ei piile ratkaisevassa määrin AHA-hapon vaikutus. Päinvastoin liian vahvalla hapolla saattaa olla negatiivinen vaikutus. Tulokset syntyvät Exuviancen hellävaraisten happojen yhdistelmästä. Jopa herkkäihoiset henkilöt voivat käyttää tuotetta ja saada erinomaisia tuloksia. Eikä iho kuivu PHA:n käytöstä niin kuin useimmista muista markkinoilla olevista AHA-tuotteista. Lisäksi päivätuotteissa on aurinkosuojakerroin 15, joka suojaa ihoa jatkuvasti vahingoittavilta vaarallisilta UV-säteiltä.

Prickar

PHA vähentää UVA- ja UVB-säteilystä johtuvia ihon vanhenemisen merkkejä.

Prickar

Exuviance on parasta, mitä ihosi voi saada!

Prickar

Uuden sukupolven AHA on nimeltään PHA

Prickar

Glukonolaktoni, eräs PHA, on luonnossa esiintyvä ihon sokerihappo. Se sisältää monia hydroksiryhmiä, joiden ansiosta iho saa paljon kosteutta. MoleKoska molekyyli on kooltaan suuri, se imeytyy hitaasti ja hellävaraisesti ihon läpi. Siksi kaikki voivat käyttää Exuviancea. Myös herkkäihoiset.

Prickar

Glukonolaktoni antaa iholle myös:
Soluravintoa
Antioksidantteja
Pehmeyttä

Prickar

Solujen uudistumisessa ja kuoriutumisessa tarvittaviaaineita (solujen uudistuminen on englanniksi Exuviance).

Prickar

Parantaa ihon luonnollista suojautumiskykyä ärsyttäviä aineita vastaan