PISTOSHOIDOT

Pistoshoitojen eli täyteaineiden tarkoitus on palauttaa ihon muodot ja pienentää juonteita. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta.
Nuori iho on pehmeä ja joustava. Se sisältää runsaasti hyaluronihappoa ja kollageenia, jotka saavat ihon näyttämään terveeltä. Kun vanhenemme, ihon kyky valmistaa hyaluronihappoa ja kollageenia heikkenee. Koska hyaluronihappo auttaa sitomaan vettä ihoon, myös ihon vedensäilytyskyky heikkenee.
Hyaluronihapon ja kollageenin vähenemisen tuloksena ihon kyky palautua kiristymisen ja rypistymisen jälkeen heikkenee. Ihon täyteläisyyden ja kimmoisuuden väheneminen tarkoittaa myös sitä, että iho jää liian löysäksi (esimerkiksi silloin, kun ylipainoinen ihminen laihduttaa nopeasti). Tämä aiheuttaa ryppyjä ja piirteiden veltostumista, mikä saa kasvot näyttämään vanhoilta.
Hyaluronihappoa on luonnossa kaikissa elollisissa organismeissa. Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jonka kemiallinen rakenne on samanlainen kaikkialla, niin yksinkertaisessa bakteerissa kuin ihmisessä. Hyaluronihappoa on ihmiskehossa monessa paikassa, kuten kudoksissa, nivelissä ja silmissä. Ihossa hyaluronihappo sitoo itseensä vettä, kohottaa ihoa ja pitää sen kiinteänä.

                                                                

Nasolabiaalista korjausta      
Nasolabialikorjaus jälkeen