TUOTTEET

Tuotteet

Hiustuotemyymälä

Liikkeessämme on hiustuotemyymälä, jossa on laadukas valikoima hiustenhoitotuotteita. Tuotteillamme pidät hiukset hyvässä kunnossa myös parturi-kampaamokäyntien välillä.

Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valitsemaan hiuksillesi oikeanlaiset tuotteet.

Käytämme vain tarkkaan valikoituja turvallisia tuotteita, kuten ammoniakittomat permanentit, pehmennykset ja sävyt hiuksia säästäen, myös allergikoille.

Generic product image

Yhteistyössä

DermOrganic

DermOrganic pyrkii kehittämään tuotteita joissa on turvallisia, luonnollisia aineita minimoidakseen hygieniset riskit pitkäaikaiselle altistumiselle haitallisille aineille salongin ympäristössä. Tämä filosofia suosii myös kuluttajia, jotka käyttävät DermOrganic tuotteita kotona. Asiakkaat, jotka ovat huolestuneita siitä mitä he laittavat ihoa vasten tai hiuksiin, voivat nyt korjata ja antaa hiuksillensa uutta kiiltoa ilman, että tarvitsisi huolehtia haitallisista aineista.

MASTEY – luonnollinen hoitomenetelmä

MASTEY hellii hiuksiasi ja ihoasi luonnollisesti. Kaikki raaka-aineet ovat peräisin luonnosta ja biologisesti hajoavia. Tuotteissa ei käytetä eläinperäisiä aineita. Pesevät aineet eivät sisällä haitallisia layryylisulfaatteja eikä suolaa viskositeetin säätelyyn. MASTEY tuotteet sisältävät juuri sitä, mitä luonnollinen hius tarvitsee; luonnon omia rakenneaineita, luonnollista kosteutta ja oikea pH-arvo.

Exuviance

Exuviance-ihonhoitotuotteet on suunniteltu nykyaikaiselle ihmisille. Kaikki Exuviance-tuotteet sopivat miehille ja naisille, jotka haluavat huolehtia ulkonäöstään. Tuotteet on kehitetty muun muassa herkälle iholle. Exuviancen tutkitusti tehokkaat ihohoitotuotteet perustuvat professorien tohtori Eugene van Scottin ja tohtori Ruey Yun (Princeton, Yhdysvallat) tuotteisiin, joilla on maailmanlaajuinen patentti. Exuviancen tuotteet perustuvat yli 40 vuoden tutkimus- ja kehitystyöhön. Tämän vuoksi voit luottaa tuotteiden turvallisuuteen.

Goldwell

Kaikki Goldwell-tuotteet kehitetään kampaajan ja hänen asiakkaansa parasta ajatellen. Jo yli 60 vuoden ajan GOLDWELL on ollut kampaajien luotettava yhteistyökumppani.

GOLDWELL-tuotteet: hiusvärit, hiustenhoito- ja muotoilutuotteet saat vain ammattilaiselta, GOLDWELL-kampaajaltasi. Hiusvärin tai muun kampaamokäynnin yhteydessä hiusalan ammattilainen käy kanssasi läpi hiuksillesi parhaiten sopivat tuotteet huomioiden hiusten kunnon ja niihin tehdyt käsittelyt.

Näin varmistat, että hius pysyy kunnossa, jolloin myös siihen tehdyt käsittelyt toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Hiuksillesi sopivat hoitotuotteet, viikoittain mahdollisesti tehtävät tehohoidot ja hiusmuotoilutapoihisi sopivat tuotteet ja niiden käyttövinkit antaa GOLDWELL-kampaaja.