HALUESSASI LISÄTIETOJA ULTRAÄÄNIHOIDOISTANI, OTA YHTEYTTÄ!

Ultraäänihoidot

Miellyttävät ultraäänihoidot sopivat kaikille ihotyypeille ja niiden vaikutus näkyy välittömästi. Ultraäänihoidoilla saadaan hyviä tuloksia muun muassa ihon kiinteyttämisessä ja kasvojen kohottamisessa sekä couperosaihon rauhoittamisessa ja pigmenttimuutosten vaalentamisessa. Ultraääni rauhoittaa ihotulehduksia (epäpuhdas iho, akne) ja lievittää kipua sekä alentaa lihasjännityksiä.

Ultraäänen vaikutus perustuu siihen, että ultraäänienergia tunkeutuu kudokseen ja lisää solukalvojen läpäisevyyttä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa aineiden kulkeutumista ihoon ja kuona-aineiden poistumista hoitoalueelta. Antotehosta riippuen myös kudoslämpötila saadaan nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageeni- ja elastiinisäikeiden joustavuus ja tuotanto kudoksessa lisääntyvät. Ultraäänellä voidaan myös imeyttää hoitoaineita sekä vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja imunestekiertoa.

Ultraäänihoidoissa erotetaan ns.varsinainen ultraäänihoito ja puhdistava ultraäänihoito. Varsinaisessa ultraäänihoidossa hoitomuotona käytetään itse ultraäänienergiaa ja sen fysiologisia vaikutuksia. Puhdistavassa ultraäänihoidossa ultraääntä käytetään ns. puhdistuspään värähtelyn aikaansaamiseksi. Beautyzone käyttää sekä puhdistavaa ultraäänilaitetta että varsinaista ultraäänihoitolaitetta erikseen omina hoitomuotoinaan.

Ultraäänihoidot sopivat useimmiten myös allergisille henkilöille, sillä hoitoaineiden käyttö voidaan minimoida lähes pelkästään väliaineena käytettävään geeliin.

Ihonpuhdistushoito ultraäänipuhdistuslaitteella

Ditellen ultraääni-ihonpuhdistushoito sopii kaikkien ihotyyppien kivuttomaan, tehokkaaseen
ja hellävaraiseen puhdistamiseen ja kuorintaan. Ultraääni ja erikoisneste pehmittävät ja nostattavat talia ja epäpuhtauksia huokosista tehokkaasti. Tämän lisäksi hoito vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa solujen aineenvaihduntaa ja kirkastaa ihoa. Hoitoon sisältyy ihon kuorinta ja puhdistus ultraäänipuhdistuslaitteella sekä ihon rauhoittaminen ja huokosten supistaminen varsinaisella ultraäänilaitteella. Hoitoon voidaan lisätä myös kasvohieronta sekä tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus.