YRITYS

Yritys

Liike

Liikkeestämme on saatavana parturi-kampaamo sekä kauneushoitolapalvelut, niin miehille kuin naisille. Meillä on myös myynnissä korkealaatuisia ammattilaisten hius- ja ihonhoitotuotteita, sekä ehostuskosmetiikkaa. Meidät löytää Maunulasta Maunilan Parturi & Salon – liikkeestä tai Kallion Klipoteekista, missä on 24/7 ajanvarausmahdollisuus.

Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä: yhteystiedot.

Henkilöstö

Tuula Kuusinen

Tuula Kuusinen on pitkänlinjan hiusammattilainen ja yrittäjä; parturi-erikoismestarikampaaja ja kosmetologi.

Tuula on opiskellut Englannissa Sassoon-Akatemiassa, jossa hän on omaksunut viimeistellyn leikkaustaidon. Veitsileikkaukset ovat hänen erikoisalaansa. Sassoon-ideologian mukaan hiukset on leikattava niin hyvin, että ne ovat jo itsessään valmis kampaus.

Myös taidekoulu ja muotokuvamaalaus antavat Tuulalla vahvan pohjan uuden tyylin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Etenkin kestopigmentoinnissa tarvitaan hyvää taiteellista näkemystä hyvän ammattitaidon lisäksi.

Kestopigmentointi on ollut Tuulan palvelutarjonnassa vuodesta -97, ja se on ollut menestys hyvän viimeistellyn, luonnollisen lopputuloksen ansiosta.

Juonteiden kohotukset ovat kuin ”piste iin päällä”. Tämä on ns. ’ruokatunti’ liftingiä nopeutensa ja vaivattomuutensa ansiosta. Puoli tuntia ja asiakas voi jatkaa päiväänsä entistä ehompana.

Perusajatus Tuulan työssä on ”Ihminen, kasvot ja hiukset kokonaisuutena”. Hän toteaakin, että tarvitaan kokonaisvaltaista näkemystä kasvojen muodoista, jotta saadaan paras mahdollinen tulos aikaiseksi.

Tuulan erikoisalueena ovat mm. suomalaiset pehmeät ongelmahiukset, iho, ihon psykosomatiikka ja hiusten lähtöön liittyvät ongelmat.

Tuotteet

Hiustuotemyymälä

Liikkeessämme sijaitsee myös hiustuotemyymälä, jossa on laadukas valikoima hiustenhoitotuotteita. Hyvillä tuotteillamme pidät hiukset hyvässä kunnossa myös parturi-kampaamokäyntien välillä.

Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valitsemaan hiuksillesi oikeanlaiset tuotteet.

Turvallisuus

Käytämme vain tarkkaan valikoituja turvallisia tuotteita, kuten ammoniakittomat permanentit, pehmennykset ja sävyt hiuksia säästäen, myös allergikoille.

Turvallisuuteen kuuluu myös se, että työskentelytuotteet on valittu niin, että voidaan puhua ”puhtaan ilman” liikkeestä, jonne myös allergikot voivat saapua.

Generic product image